Webdesign en maatwerk development

Wij bouwen wat jij nodig hebt

Wij ontwikkelen websites van design tot bouw. Door websites op maat te maken kunnen wij zorgen dat de hij aansluit bij de doelgroep. Ook zijn we hierdoor niet gebonden aan layouts van thema’s. In de wireframe fase van het ontwerp bepalen we de structuur en alle functies. Vervolgens word het wireframe ingekleurd met design elementen, afbeeldingen en lettertypes. Zodra het ontwerp helemaal klaar is beginnen wij met bouwen.

Hoe we websites bouwen

1

Project definiƫren

De wensen en eisen aan de website in kaart brengen
2

Wireframe

Het wireframe bevat de structuur van de website en de verdeling van de content
3

Ontwerp

Bij het ontwerpen vullen wij het wireframe in aansluitend bij de huisstijl van je bedrijf
4

Bouwen

Na goedkeuring van het design gaan we over tot het bouwen van de website
5

Testen

Als de website gebouwd is zetten wij hem klaar op een afgeschermde testomgeving. Hier kunnen klanten de website doornemen voor hij live gaat.
6

Livegang

Als er tijdens de testfase geen grote wijzigingen naar voren komen publiceren wij de site op de live omgeving en word hij in gebruik genomen.

Een goede website werkt 24/7 voor je

Zodra iemand je bedrijf online op zoekt is de kans groot dat hij terecht komt op je website. Daarom is het van belang dat je je website ziet als je online visitekaartje. Hij moet bezoekers meteen een indruk geven van de kwaliteiten die je bedrijf te bieden heeft.

Onze websites worden gebouwd in WordPress met de modernste technieken. Zo verzekeren wij onze klanten van een snelle website die ze zelf kunnen beheren binnen het dashboard van WordPress. Zelfs speciale functionaliteiten kunnen dus door de beheerder zelf ingesteld worden. De snelle laadtijd van onze websites zorgen voor een betere ranking in Google, mits de content goed is natuurlijk. Om te zorgen dat de content binnen je website van het zelfde hoge niveau is als de site zelf kunnen wij bedrijven verder op weg helpen door de fotografie, teksten en eventuele video’s op ons te nemen.

Contact opnemen